Miks Latvis

Search

Īss video ieskats Yokohamas ķīniešu kvartālā

Šodien ir svētdiena, tāpēc devāmies pavisam īsās brīvdienās – 20 minūšu velo brauciena attālumā no mūsu dzīvokļa ir Yokohamas ķīniešu kvartāls.

Sagatavoju īsu video par to, kā izskatās ķīniešu kvartālā īsi pirms ķīniešu jaunā gada.

Yokohamas ķīniešu kvartāls ir ielākais Japānā un dažviet saka, ka lielākais Āzijā, ārpus Ķīnas protams. Viss jau atkarīgs, kā to nomēra. Katrā ziņā ir skaidrs, ka te ir ļoti daudz sīku bodīšu un restorānu un pat tagad, kad Japānā nav neviena tūrista te tik un tā ir pilns ar cilvēkiem. Viena no lietām, kuru gribējām apskatīt ir mazais parks, kurā par godu Ķīniešu jaunajam gadam ir izliktas gaismas skulptūras, kuras arī dienas laikā izskatās koši, pat ja tajās nav nekāda gaisma ieslēgta.

Ļoti svarīgs iemesls, lai dotos uz šo Yokohamas pusi ir ēdiens. Vienmēr izmantojam izdevību, lai tiktu pie gardajiem ķīniešu pelmeņiem. Un vēl, protams, izmantojam iespēju iepirkt dārzeņus neejot iekšā telpās. Tādu klasisku tirgu, kā ir Latvijā šeit neesam atraduši tāpēc priecājamies par vietējām dārzeņu bodēm. Te var tikt pie labākām cenām, nekā tas ir parastajos pārtikas veikalos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *