Miks Latvis

Search

par meitenēm Latvijā

Šodien pētot jauko un noderīgo rīku addictomatic.com atklāju, cik ērti var noskaidrot informāciju par dažādiem tematiem. Izvēlējos paraudzīties uz Latviju no malas un ievadīju meklētājā vārdu “Latvia”.

Pēc tam tiek ģenerēta jauna lapa, kurā ir populārākie ziņu un blogu raksti, fotogrāfijas un video par Latviju. Pati jaunākā ziņa, protams, ir par mūsu BMX braucēja Māra Štromberga zelta medaļu Olimpiskajās spēlēs.

Es tiešām ceru, ka mūsu valdība beidzot pievērsīsies un atbalstīs šo un citus mazāk tradicionālus sporta veidus, jo kā jau parasti atbalsts no valdības nāk tikai pēc sasniegumiem nevis pirms, kā tam būtu jānotiek normālā attīstītā valstī.

Bet pievēršoties virsraksta tēmai… Mums, džekiem no Latvijas, tiešām ir paveicies, jo jau atkal atradu kārtējo apstiprinājumu tam, ka šeit dzīvo skaistākās meitenes pasaulē.

Uzdūros blogam unfilteredminds.wordpress.com. Tajā bija raksts – The Astonishingly Beautiful Women of Latvia, Lithuania, and Estonia:

A friend of mine grew up in Lithuania, one of the three republics on the coast of the Baltic Sea (the others are Latvia and Estonia).  He came here with his family when he was a child.  He still has a great many relatives in Lithuania.

One of his cousins came to the US for a month-long vacation, visiting New York City, Chicago, Disney World, and several other places in the US.  After his return to Lithuania he was walking down the street with a friend.  After awhile the friend remarked, “You’re acting like you’ve never seen a woman before.”  He replied, “You don’t understand.  I’ve been in the United States for the last month and I didn’t see nearly as many beautiful women as I do on the streets here.”

Raksts protams turpinās ar to, ko mums vismazāk vajadzētu – kārtējie aicinājumi, braukt uz Latviju, lai iepazītos ar latvietēm.

Pie raksta ir arī neslikts komentārs:

As your friend that visited Riga, let me just say: there is no way to over-emphasize how many stunning women there are in Latvia. It is a night-and-day difference from the US.

No wonder the rest of the world thinks we’re lazy fat pigs. Half of our women ARE.
Mr. Practical

7 Responses

  1. Kaspars:
    varētu padomāt, ka pašlaik tiktu dots pietiekami daudz naudas un es prasītu greznības. Šī uzvara deva krietnu ieguldījumu Latvijas atpazīstamībā, protams, to nevar tik viegli novērtēt latos, bet domāju, ka no šādas medaļas ir arī ekonomiskais pienesums, jo, kā manīju ārzemju medijos, joprojām valdīja izbrīnīti viedokļi par to, kāds šis ir brīnums un ka neviens agrāk neko nebija dzirdējis par Latviju.

  2. Mik, BMX ir diezgan plaši atbalstīts sporta veids no Latvijas olimpiskās komitejas, kuras prezidentam Vrubļevskim šis sporta veids ir ļoti tuvs un reiz pat kaut kur lasīju, ka ir nesaprotama pārlieku viņa pievēršanās šim sporta veidam, kurš tajā laikā nemaz nebija olimpiskais sporta veids. Kā redzams, tas ir nesis augļus. Šīs nedēļas Sporta Avīzē lasīju, ka aktīvāk BMX sākts atbalstīt pirms aptuveni 5 vai 6 gadiem.
    Cita runa ir par citiem sporta veidiem, jo LOK prezidents nevar būt fanāts visos sporta veidos. Spilgtākais piemērs ir teniss. Cik lielu naudu saņem Ernests Gulbis?

  3. Skaistums nav tikums. Liela daļa no tām skaistulēm ir izlutinātas “essential kucītes”,lecīgas ,kurām PATĪK ārzemnieki,viņu nauda etc.

  4. Diemžēl laikam jāpiekrīt datelus, ka tās skaistākās meitenes (kuras tiešām ir skaistas) ir izlutinātas essentialistes, nezinu vai viņas kāro pēc kāda loha naudas, jo neesmu tusējis ar viņām kopā… Bet ceru ka tā nav…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *