Miks Latvis

Search

Palīdzi Latvijai

[youtube width=”740″ height=”390″]http://www.youtube.com/watch?v=vnBsdfbH8Kk[/youtube]

Es gan tāpat nevaru piedalīties vēlēšanās, bet ja nu citiem ir iespēja, tad mēģiniet izmantot.

[dropcap]Ā[/dropcap]rzemēs dzīvo ap diviem simtiem tūkstošu Latvijas pilsoņu. Mēs nevaram tautu savest mājās pie Daugavas krastiem, bet varam katrs piedalīties valsts attīstībā, 17. septembrī. Varbūt arī Tu dzīvo starp divām saulēm – ar kājām vienā zemē un sirdi Latvijā? Arī Tu vari palīdzēt Latvijai 17. septembrī, ejot balsot.

Katra pilsoņa līdzdalība ir svarīga Latvijai, jo ir reizes, kad ‘sliktus deputātus ievēl labi pilsoņi, kuri nepiedalās vēlēšanās’. To mūsu zeme vairs nevar atļauties.
Šie video ir kā personīgs lūgums ārzemēs dzīvojošiem Latvijas pilsoņiem piedalīties vēlēšanās. Lūdzam katru, kurš pazīst kādu ārzemēs dzīvojošu tautieti, šim cilvēkam pārsūtīt filmas saiti.

Par autoriem

Filmas autori ir neatkarīga un neformāla darba grupa, kuru atbalsta:
Daugavas Vanagu Fonds (DVF), Daugavas Vanagi Vācijā (DVV), Latviešu Kopība Vācijā (LKV), Latviešu Nacionālā Padome Lielbritānijā (LNPL), viesnīca „Radi un Draugi”, Latviešu Palīdzības Komiteja Zviedrijā un Zviedrijas Latviešu Centrālā Padome (ZLCP).
Filmu veidoja filmu kompānija „Film Angels Productions” (režisore Anna Viduleja).

5 Responses

  1. Vēlēšanas jau nav nekāda pazīšanās un čomu būšana, ka kāds būtu jāpazīst. Izvērtē par kuru partiju balsosi un vari vienkārši nevienam no saraksta + nelikt.

    1. Kāpēc nevajadzēja ? Viņam nedrīkst būt viedoklis ? Arī vēlēt iet nedrīkstētu ?
      Varbūt viens no video vēstījumiem ir, ka lai arī cilvēki ir dažādi, tomēr tiem var būt kautkas vienojošs – viņiem nav vienalga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *