Miks Latvis

Search

fuzzy foto

Es parasti neizlieku fotogrāfijas, kuras pats neesmu bildējis, bet tomēr vēlējos palielīt Fuzzy saķertos kadrus, kas tapuši ar Zenītu-E.

Pats ar analogo fotogrāfiju esmu uz “Jūs,” tāpēc man patīk skatīties, kādas krāsas (vai nekrāsas) rāda foto no filmiņas. Lūk neliels ieskats tajās fotogrāfijās, kuras man visvairāk ir iepatikušās. Visas Fuzzy bildes var atrast Fuzzy flickr lapā.

Šī man atgādina vecās angļu un ASV lenšu filmas, nekas konkrēts nenāk prātā, bet man patīk, tā krāsu gamma, kas šajā foto.

11 Responses

  1. Par analogo uz “jūs”… varbūt kādu dienu/nedēļu eksperimentu nolūkos vari izmēģināt?

    Un es visu laiku nesapratu, kas man ar statistiku notiek… :)

  2. bildes ta smukas, īpaši pirmā (otrajai liekas ka ir šķībs horizonts, lai gan iespējams pat nav), bet principā to atkārtot vari vienkārši lietojot lielu ISO, lielu kontrastu, un tad ar sarkano filtru konvertējot uz BW ;)

  3. Labas bildes. Sevišķi pēdējā, kas ir lie-lis-ka.
    Pirmā gan ir vissūdīgākā (visneinteresantākā) :) Bet laikam jau mūsdienu pokemoniem tādaskā reiz pa prātam :)

  4. N.R.: Tur, vienkārši, iet nogāze uz leju.

    Qued: Gluži manas domas. Tā bilde vairāk vai mazāk ir krāniņu mērīšanās ar objektīvu. Pēdējā, tiešām, ir favorīts no pēdējās filmiņas.

  5. Jā, piekrītu, ka analogajā ir spēks.
    Pašam īpašumā ir Zenit 11. Vienu filmiņu izbliezu testa nolūkos un, protams, ka nekas lādzīgs nesanāca. Būtu laiks un iedvesma, varētu skoloties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *