Miks Latvis

Search

BarCamp Baltics Inovāciju Inkubators

BarCamp Baltics 2008 ir starptautiska jauno mediju konference, kurā dalībnieki uzstāsies ar prezentācijām par pašu izvēlētām tēmām. Iespējamo tēmu loks ir plašs: blogi, podkāsti, sociālie tīkli, pilsoniskā žurnālistika, web 2.0, atvērtais kods un viss, kas ar to saistīts.

Konference notiks Rīgā, trīs dienas no 8. līdz 10. februārim. Un pēdējā dienā – svētdienā notiks pavisam interesanta lieta. Interesanta ar to, ka konferences ietvaros norisināsies Inovāciju Inkubators.

Inovāciju Inkubators ir ideju konkurss, tā ir iespēja konferences dalībniekiem prezentēt savas idejas un rast līdzekļus ideju realizācijai.

Atkarībā no projekta tehniskās sarežģītības, iespējams saņemt līdz pat 1500 € tā realizēšanai. Labākā projekta autors tiks apbalvots ar 5000 €. Skan vilinoši? Lai uzzinātu precīzāku informāciju par to, kā pieteikties šim konkursam dodies uz barcamp.lv.

Piebildīšu, ka konference ir bezmaksas, un par tās dalībnieku var kļūt jebkurš interesents, lai reģistrētos konferencei dodies šeit.

Paldies par Inovāciju Inkubatora finansiālo nodrošinājumu ir jāsaka sponsoriem:

Draudzīgais portāls draugiem.lv sniegs līdz 10 000 Ls (20 000$) komercprojektu atbalstam, bet European Journalism Center apliecināja, ka sniegs 10 000 € sociālo projektu atbalstam. Paredzam ka būs arī citi sponsori šai gaidāmajai unikālajai ne-konferencei.

Vairāk par Inovāciju Inkubatoru varat uzzināt barcamp.lv.

5 Responses

  1. Nevietā wikipēdījā tā ir spamošana! Es pats esmu dzēsis ārā sviestainas reklāmas. Gan eng, gan rus, gan lv (patīrīju reiz kaut kādu populārāko lv lapu katalogu).

  2. Artūr – problēma nav saturā, problēma ir formā. Kā redzi, gandrīz visi Tavi raksti ir izvirzīti dzēšanai, jo vairāk atgādina reklāmu nevis neitrālu encikopēdisku rakstu. Par to pašu BarCamp – var mēģināt (daļēji) tulkot no angļu Vikipēdijas – tur samērā OK uzrakstīts, lai arī temata nenozīmības dēļ arī ir bijusi diskusija par raksta dzēšanu. Man pašam liekas, ka raksts par konferences formu ar nosaukumu BarCamp būtu OK.

    Savulkārt pie BarCamp Baltics, Jaffa, digg.lv, ITWork nozīmības skaidrošanas tev pašam roka jāpieliek. Saprotu, ka Vikipēdijas varas vīri mēra visu pēc globālas mērauklas un Tavi projekti neiztur prasības, bet darīt jau tur neko nevar kā vien turpināt attīstīt.

    Starp citu, ikdienā tiek pievienota diezgan daudz informācija, kas tiek klasificēta kā spamošana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *