Miks Latvis

Search

jauns blogs par mūziku – musicblog.lv

Jau kādu labu laiku uzskatu, ka labākais neatkarīgais mūzikas blogs Latvijas interneta plašumos ir slapjais.sapnis.com. Tur regulāri tiek aprakstīti jaunākie un nozīmīgie mūzikas albumi. Un starp citu tur var atrast arī kvalitatīvu 2007. gada mūzikas albumu top 25.

Pavisam nesen pamanīju, ka ir parādījies, kas jauns musicblog.lv:

musicblog.lv ir radīts kā nevardarbīga radoša bezcenzūras alternatīva Latvijā esošajiem un nākamajiem šovbiznesu apskatošajiem mēdijiem, kura autori ir divi mūziku un ap to saistītus procesuss mīloši mākslinieki Mārtiņš Beitiņš un Ingus Stūrmanis. Pēc sava definējuma musicblog.lv ir mūziķu vortāls, kurā sākot ar šo brīdi un cik nu tas būs iespējams (ļoti cerams, ka ilgi un dikti) mēs abi mēģināsim vienkopus apkopot tās domas, izjūtas un jebkura cita veida radošās un emocionālās izpausmes, kas mīt pašmāju mūziķu un viņiem tuvu stāvošu ļaužu sirdīs un prātos.
citāts no sadaļas par musicblog.lv

musicblog.jpg

Izskatās, ka jaunais blogs ienesīs līdz šim reti praktizētu pasākumu – video intervijas ar mūziķiem. Mūzikas blogā jau tagad ir atrodamas pašu bloga autoru veidotas intervijas, piemēram, ar Māru no ASTRO’N’OUT un grupu F[ei]K.

Laiks rādīs, vai musicblog.lv spēs sagatavot vismaz pa vienam video ik mēnesi, jo piesaistīt auditoriju ar video intervijām nav tik sarežģīti, kā noturēt. Ja man šis blogs jau tagad asociējas ar video klipiem/intervijām, tad ienākot pēc nedēļas vai divām es ceru sagaidīt aizvien jaunas intervijas un klipus. Tāpēc novēlu pacietību mūzikas bloga veidotājiem!

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *