Miks Latvis

Search

aizmirsi SEB interneta bankas paroli? saņem jaunu paroli savā epastā

Agrāk, ja SEB interneta bankā aizmirsi paroli un kļūdaini to ievadīji 5 reizes, tad nebija citas izejas un bija jādodas uz bankas filiāli. Vismaz tā es to atceros. Vēlāk, cik zinu, paroli varēja atgūt telefoniski (kā tas ir pierasts citās interneta bankās).

Tieši neērtās sistēmas dēļ es vienmēr esmu paturējis prātā SEB bankas paroli, bet, piemēram, Parex/Citadelei nekad neesmu zinājis un vienmēr, kad tur cenšos pieslēgties es katru reizi sazvanos, lai tiktu pie jaunās paroles.

Šodien twitter pamanīju ziņu, ka tagad SEB interneta bankas lietotājiem ir iespējams tikt pie jaunas paroles arī civilizētā veidā:

Ja nu gadījumā tev SEB interneta bankā nav norādīta epasta adrese, vai tā ir nedroša (inbox.lv) tad iesaku sekot pamācībai un norādīt pareizo/drošo epasta adresi, lai pēc pēkšņa atmiņas zuduma tu varētu tikt pie savas interneta bankas.

seb.lv – Kā iespējams atjaunot paroli internetbankā?

Pie viena iesaku saņemties un pieslēgt divu soļu autorizāciju arī savai gmail.com pasta kastītei – Google gmail.com divu soļu verifikāciju ir skaidri izskaidrojis Kaspars.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *